بلفاروپلاستی چیست و چه عوارض و خطراتی برای بدن دارد؟

بلفاروپلاستی چیست و چه عوارض و خطراتی برای بدن دارد؟

بازدید

7 دقیقه

بلفاروپلاستی چیست؟ این سوالی است که در این مطلب تصمیم داریم به آن جواب بدهیم. به طور کلی می توان گفت عملی که برای اصلاح کانتور و پیکربندی پلک ها انجام می شود، بلفارو پلاستی نام دارد. بلفاروپلاستی با هدف جوان سازی ظاهر انجام می گیرد و یک روش جراحی تهاجمی به شمار می رود.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در رابطه با این روش جوانسازی به دست آورید، ادامه این مطلب از سایت شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب را از دست ندهید؛ چرا که تصمیم داریم اطلاعاتی جامع در مورد بلفاروپلاستی و عوارض و خطرات آن در اختیار شما قرار دهیم.

بلفاروپلاستی چیست ؟

برای آنکه بدانید بلفاروپلاستی چیست، در مورد نحوه انجام این جراحی اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان می گذاریم. به طور کلی در این عمل جراحی پوست، چربی و ماهیچه اضافی برداشته شده و ساختارهای نگهدارنده همچون تاندون های کانتال کاملا سفت می شوند. پتوز ابرو، اتروپیون و اکتروپیون هم ممکن است برای اطمینان از نتیجه بهتر هنگام برداشتن پلک توسط جراح اصلاح شوند.

با توجه به اینکه بلفاروپلاستی عملی تهاجمی است و در ناحیه چشم صورت می گیرد، احتمال بروز عوارض و خطرات زیادی وجود دارد که در ادامه مقاله بلفاروپلاستی چیست تمامی عوارضی که ممکن است شما در آینده به دلیل پیچیدگی و ماهیت آناتومی پلک بعد از بلفاروپلاستی با آن مواجه شوید را مورد بررسی قرار می دهیم.

عوارض و خطراتی که بلفاروپلاستی در پی دارد؟

از مطالب بالا متوجه شدید که بلفاروپلاستی چیست، حال باید در مورد عوارض آن اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که اشاره کردیم، بلفاروپلاستی در ناحیه پلک انجام می گیرد و این ناحیه آناتومی پیچیده ای دارد؛ از همین رو جراح باید پیش از عمل جراحی بیمار را از خطرات احتمالی آینده آگاه سازد. در کل درک عارضه ای که بعد از جراحی امکان رخ داد آن وجود دارد، از دید جراح و بیمار متفاوت است.

با این حال جراح می تواند با برقراری رابطه ای دوستانه با بیمار، در مورد استانداردهای او در حوزه زیبایی اطلاعاتی به دست آورد. حتی بعد از عمل جراحی هم برای حفظ روحیه بیمار و مدیریت نگرانی های وی در مورد نتیجه جراحی می تواند به او اطمینان دهد؛ اما عوارضی که ممکن است بعد از بلفاروپلاستی گریبانگیر بیمار شود، شامل موارد زیر هستند:

هماتوم سطحی و اکیموز

کبودی یکی از شایع ترین عوارضی است که اکثر بیماران بعد از انجام بلفاروپلاستی با آن روبه رو می شوند؛ بنابراین نمی توان گفت که این مشکل یک عارضه نیست یا چیزی کاملا عادی است، نه این مسئله تنها یک عارضه جانبی قابل پیش بینی به شمار می رود.

برای آنکه کبودی بعد از عمل جراحی از بین رود، بیمار به هیچ عنوان نباید از داروهای ضد انعقاد خون استفاده کرد. ضمنا اینکه فشار خون بیمار بعد از عمل باید کاملا کنترل شود. ضربه زدن، زور زدن و خم شدن هم بعد از عمل کاملا ممنوع است.

استفاده از لیزر CO2 هم می تواند از بروز اکیموز بعد از عمل جراحی تا حد زیادی جلوگیری کند. کبودی بیش از اندازه بعد از عمل سرعت بهبودی را کاهش می دهد و می تواند به عفونت، به وجود آمدن رنگدانه های پوستی و سیکاتریزاسیون منجر شود.

البته بیمار می تواند تنها با کمپرس آب سرد و بالاگرفتن سر خود روند بهبودی اش را تسریع بخشد. برای این منظور بیمار باید به صورت مداوم و به مدت سه روز به جز هنگام غذا خوردن یا خوابیدن از کمپرس آب سرد استفاده کند. علاوه بر این ها بیمار باید سر خود را در زاویه ۴۵ تا ۶۰ درجه نگه دارد.

جداشدگی زخم ها

اینکه فقط بدانید بلفاروپلاستی چیست کافی نیست، شما باید با اشراف کامل بر عوارض جانبی این نوع عمل تهاجمی برای انجام آن اقدام کنید؛ پس یکی دیگر از عوارضی که احتمال وقوع آن وجود دارد، جدا شدن زخم ها است.

از بین رفتن یا جدا شدن زخم ها می تواند به عفونت، خواب نا آرام و آشفته و حتی تروما هم منجر شود. برای جلوگیری از بازشدگی زخم‌ ها، انتخاب بخیه مناسب و نحوه قرار دادن آن ها اهمیت بسیاری دارد. معمولا بهترین و مناسب ترین بخیه برای بلفاروپلاستی پلک فوقانی، بخیه های پوستی با بالابرنده ۶-۰ پرولن یا بافت پرتارسال هستند.

استفاده از بخیه های ابریشمی و قابل جذب برای پلک بالایی در بلفاروپلاستی پیشنهاد نمی شوند؛ چرا که تا کنون رضایت زیادی نداشته اند. در صورت استفاده از بخیه های قابل جذب در پلک فوقانی بهتر است بدانید که امکان خطر واکنش بافتی یا انقباض وجود خواهد داشت. این در حالی است که پرولن بی اثر بوده و زخم را به ظریف ترین حالت ممکن بسته نگه می دارد.

ناهنجاری های پوستی

برای آنکه به خوبی متوجه شوید بلفاروپلاستی چیست و آیا ارزشش را دارد که خود را زیر این تیغ جراحی تهاجمی بیندازید، بهتر است بدانید که بعد از انجام بلفاروپلاستی امکان ایجاد ناهنجاری های پوستی هم وجود دارد.

در کل پوست قسمت پلک شما سریع تر از پوست دیگر نواحی بدن بهبود می یابد. با این اوصاف، زخم هایی که خارج از پلک ایجاد شده اند باید به ظریف ترین حالت ممکن و به طور متقارن بسته شوند تا از زخم و عدم تقارن جلوگیری گردد.

گاهی اوقات ممکن است خطوط برش جراحی هیپرتروفی به نظر آید به خصوص اگر بیمار در دسته بیماران کلوئیدی قرار بگیرید. درکل بهتر است از ایمن ترین راه ها برای حذف چربی ها استفاده کرد و اگر خط برش در طی ۴ هفته بعد از عمل همچنان ضخیم و قرمز ماند، می توان از ماساژ و کرم ویتامین E کمک گرفت.

در برخی از موارد بسیار نادر هم می توان از استروئیدهای موضعی یا تزریقی استفاده کرد؛ اما کلوئید واقعی پوست پلک بسیار نادر است.

به جز هیپرتروفی اسکار، امکان ایجاد کیست‌های انکلوزیونی و گرانولومای هم وجود دارد. برای برداشت کیست‌ های گفته شده باید یک برش در قسمت مربوطه ایجاد شده تا امکان برداشت کیست فراهم شود؛ اما می توان با استفاده از بخیه های پرولن و برداشت بخیه ها در زمان مناسب خطر ابتلا به این کیست ها را کاهش داد.

اصلاح بیش از اندازه فرم پلک

احتمال رخ دادن ناهنجاری هایی زیبایی شناختی و عملکردی به دلیل برداشتن بیش از حد پوست و چربی، ایجاد زخم و چسبندگی بیش از اندازه آپونوروز بالابرنده وجود دارد. در این حال بیمار با سفت شدن پلک یا بیماری به نام گریوز مواجه می شود که برای این منظور تنها باید جراح در برداشت پوست و چربی دقت زیادی به خرج دهد.

سخن آخر

در این مطلب ما سعی کردیم به شما بگوییم که بلفاروپلاستی چیست و چه عوارضی دارد. همانطور که متوجه شدید بلفاروپلاستی یکی از اقداماتی است که افراد برای جوانسازی صورت خود انجام می دهند. این روش یک روش تهاجمی به شمار می رود و احتمال به روز عوارض در آن برخلاف استفاده از روش های غیر تهاجمی جوانسازی پوست مانند هایفوتراپی به کمک دستگاه هایفو Cfu-Elife بیشتر است. برای انجام روش هایفوتراپی در کلینیک زیبایی خود، می توانید بسیم رویان طب را برای خرید دستگاه هایفو انتخاب کنید.

بنابراین اگر مشکلات پوستی شما جدی نیستند، تا حد امکان روش های غیرجراحی و کم تهاجم را انتخاب کنید. اما اگر چاره ای نبود، حتما برای انجام انواع عمل های زیبایی مثل بلفاروپلاستی، پزشک مطمئن و ماهری را انتخاب نمایید.

منبع

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط