تغییر دستگاه لیزر چه معایبی می تواند برای بدن داشته باشد؟

تغییر دستگاه لیزر چه معایبی می تواند برای بدن داشته باشد؟

بازدید

6 دقیقه

نکات متعددی وجود دارد که در زمان استفاده از لیزر موهای زائد باید به آن ها توجه داشته باشید؛ یکی از این موارد، تعویض دستگاه لیزر است. برخی از افراد تصور می کنند که هیچ محدودیت و ممنوعیتی برای تعویض دستگاه لیزر وجود ندارد؛ اما این تصور تا حدودی اشتباه است و باید به نکاتی در این خصوص توجه داشته باشید.

در این مطلب از سایت شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب قصد داریم به شما بگوییم که تغییر دستگاه لیزر چه معایبی دارد و عوارض احتمالی آن ها چه مواردی هستند. اگر نیاز دارید دستگاه لیزر خود را تعویض کنید، با ما همراه شوید.

دلایل تغییر دستگاه لیزر

اصلی ترین دلیل تعویض دستگاه لیزر موهای زائد بدن این است که افراد ترجیح می دهند از یک دستگاه دیگر استفاده کنند. لازم به ذکر است که نوع دستگاه لیزری که انتخاب کرده اید، روی از بین رفتن موها تاثیر بسیار زیادی دارد؛ از همین رو قبل از انتخاب دستگاه، باید از تمام ویژگی های آن آگاه شوید.

معایب تغییر دستگاه لیزر

ممکن است به دلیل جابجایی و هر دلیل دیگر، مجبور شوید دستگاهی که استفاده می کنید را تغییر دهید. امروزه شاهد پیشرفت بسیار زیادی در خصوص دستگاه لیزر هستیم و همین عامل باعث شده تا عوارض ناشی از استفاده از این دستگاه، به کم ترین حد ممکن برسد؛ با این حال، تغییر دستگاه لیزر ممکن است عوارض مختلفی به همراه داشته باشد که در ادامه آن ها را برای شما نام می بریم:

افزایش درد و سوزش

بعد از اینکه چندین جلسه لیزر را انجام دادید، فولیکول های مو تا حد زیادی از بین می روند. با این حال برخی از فولیکول ها در فاز رشد هستند و برای از بین بردن آن ها، باید از درجه بالای حرارتی استفاده شود.

درجه حرارت در هر کدام از دستگاه های لیزر با هم متفاوت است و احتمال دارد که بعد از تعویض دستگاه، تا حدودی درد یا سوزش را احساس کنید. با وجود اینکه این عارضه در تمام افراد رخ نمی دهد، اما برای جلوگیری از این عارضه، بهتر است بعد از تعویض دستگاه لیزر، فاصله زیادی بین دو جلسه بگذارید.

سوختگی پوست

همانطور که گفتیم، اگر قصد تعویض دستگاه لیزر را دارید، باید بعد از چند ماه، برای لیزر موهایتان اقدام کنید. با این کار پوستتان برای لیزر آماده می شود و آسیب نمی بیند. در صورتی که این فاصله رعایت نشود، احتمال دارد که به پوست بدنتان آسیب وارد شده و تا حدودی بسوزد.

تغییر رنگ پوست

عواملی همچون سوزش، التهابات پوستی و سوختگی، موجب تغییر رنگ پوستتان می گردد. این در حالی است که به طور کلی، لیزر موهای زائد تا حدودی رنگ پوست افراد را روشن تر می کند.

تورم

تورم پوست، یکی از عوارض ناشی از تغییر دستگاه لیزر است که بعد از چند روز از بین می رود.

طولانی شدن تعداد جلسات

یکی از مهم ترین نکاتی که در زمان تعویض دستگاه لیزر باید به آن توجه داشته باشید، طولانی شدن تعداد جلسات است. بسیاری از افراد، در مورد طولانی شدن تعداد جلسات اطلاعات درستی ندارند؛ در نتیجه بدون توجه به آن، دستگاه لیزر خود را تغییر می دهند؛ سپس بعد از اینکه تعداد جلسات به 8 یا 10 جلسه رسید، وارد دوره شارژ می شوند. در حالی که این کار کاملا اشتباه بوده و تعداد 8 یا 10 جلسه برای افرادی است که دستگاه لیزر خود را تعویض نکرده اند.

به خاطر داشته باشید اگر دستگاه لیزر استفاده شده را تعویض کردید، باید دوره درمان را از ابتدا شروع کنید. به عبارت دیگر، تفاوتی ندارد که چندین جلسه لیزر را انجام داده اید، در هر صورت باید یک دوره جدید درمان را شروع کرده و تا انتها ادامه دهید. با این کار عوارض ناشی از تعویض دستگاه لیزر را تا حد زیادی کاهش می دهید.

نکات مهم قبل از تغییر دستگاه لیزر

نکات مهمی وجود دارند که قبل از عوض کردن دستگاه لیزر باید به آن ها توجه داشته باشید. در این صورت دیگر مشکل خاصی برایتان پیش نخواهد آمد.

ضرورت تعویض دستگاه لیزر

با وجود تمامی عوارضی که در بخش های قبلی نام بردیم، تعویض دستگاه لیزر به طور قطع عوارض زیادی به همراه ندارد و اگر دستگاه استفاده شده با بدن شما سازگاری نداشته باشد، می توانید آن را تعویض کنید.

فاصله زمانی بین استفاده از دو دستگاه

حتی اگر بدن شما دارای مقاومت بالایی باشد و بعد از تعویض دستگاه هیچ عوارضی روی پوستتان مشاهده نشد، با این حال باید بعد از اینکه تصمیم گرفتید دستگاه لیزرتان را عوض کنید، دو یا سه ماه این درمان را انجام ندهید؛ سپس تحقیق کنید تا بدانید کدام دستگاه لیزر برای شما بهتر است.

انتخاب دستگاه

یکی از مهم ترین نکاتی که در زمان تعویض دستگاه باید به آن توجه داشته باشید، انتخاب نوع دستگاه لیزر خواهد بود. اگر می خواهید دستگاه لیزر را عوض کنید، باید دستگاه جدیدی که انتخاب می کنید، قوی تر از دستگاه قبلی باشد؛ در غیر این صورت دستگاه لیزر نمی تواند روی فولیکول های مو شما تاثیر بگذارد یا تعداد جلسات لیزر بسیار افزایش پیدا می کند.

با توجه به این تعریفات، اگر از یک دستگاه قوی استفاده می کنید، توصیه می شود که به هیچ عنوان دستگاه لیزر را تغییر ندهید. اگر می خواهید اینبار حتما از لیزر خود جواب بگیرید، به سراغ دستگاه هایی مثل دستگاه لیزر الکساندرایت استفاده کنید. ( اگر به دنبال خرید دستگاه لیزر موهای زائد برای کلینیک زیبایی خود هستید، شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب را انتخاب کنید)

فاصله زمانی بین جلسات

به طور کلی فاصله بین جلسات لیزر در دستگاه های مختلف، 4 تا 6 هفته است. با این حال، توصیه می کنیم قبل از شروع درمان، با پزشک خود صحبت کرده و فاصله بین جلسات را به درستی رعایت کنید. اگر پوست بدنتان دچار سوزش، تورم، سوختگی و… شد، فاصله بین جلسات را افزایش دهید، تا زمانی که این عوارض به حداقل برسد.

جمع بندی

با توجه به اینکه دستگاه لیزر یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن موهای زائد است، انواع مختلفی از این دستگاه ها تولید شده اند. هر کدام از دستگاه های لیزر، ویژگی های متفاوتی نسبت به هم دارند و شما باید مناسب ترین نوع لیزر را انتخاب کنید.

برخی از افراد در اواسط درمان لیزر، اقدام به تعویض دستگاه لیزر می کنند. قبل از تعویض این دستگاه باید به نکات و موارد متعددی توجه داشته باشید. ما در این مطلب این نکات را به شما اموزش دادیم و امیدواریم که برایتان مفید واقع شده باشند.

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط