زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر (معایب فاصله بین جلسات)

زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر (معایب فاصله بین جلسات)

بازدید

6 دقیقه

لیزر یکی از جدیدترین و بهترین روش ها برای کم کردن یا از بین بردن موهای زائد است. برای استفاده از این روش، شما به یک برنامه ریزی درست و در زمان مناسب نیاز دارید؛ به عبارت دیگر، نمی توانید به طور اختیاری و در فواصل زمانی نا مرتب، موهای زائد خود را لیزر کنید. کم یا زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر باعث می شود تا مراجع، به جواب مطلوب و مورد نظر خود نرسد.

در این مطلب از سایت شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب قصد داریم به شما بگوییم که فاصله بین جلسات لیزر باید چقدر باشد و معایب طولانی شدن این فاصله را برایتان توضیح دهیم. اگر شما هم از این روش درمانی استفاده می کنید، با ما همراه شوید.

فاصله بین جلسات لیزر

عوامل مختلفی مانند رنگ پوست و ضخامت تارهای مو، باعث می شوند تا تعداد جلسات لازم در افراد مختلف با هم متفاوت باشد. همچنین بخش های مختلف از بدن یک فرد، در مدت زمان های متفاوتی به نتیجه می رسند. برای مثال زمان جواب دهی صورت و گردن با بیکینی با استفاده از دستگاه لیزر، فرق دارد؛ از همین رو اگر می خواهید به نتیجه مطلوب برسید، باید بدانید که هر قسمت از بدن به چند جلسه لیزر نیاز دارد و فاصله بین هر جلسه از هم چقدر است.

به طور کلی اگر می خواهید هر ناحیه از بدنتان را لیزر کنید، باید 4 تا 6 هفته بین جلسات لیزر فاصله بیندازید. با این کار فولیکول های خفته مو بیدار می شوند و اشعه لیزر آن ها را از بین می برد.

صورت و گردن

با توجه به اینکه این دو ناحیه نواحی هورمونی در بدن هستند، به همین دلیل خانم ها و آقایان باید مدت زمان نسبتا طولانی به جلسات لیزر بروند و برای از بین رفتن موها صبور باشند. برای اینکه به نتیجه ایده آلی برسید، باید 6 تا 8 جلسه به طور مرتب صورت و گردنتان را لیزر کنید.

بیکینی

با توجه به اینکه موهای قسمت بیکینی نسبت به قسمت های دیگر بدن ضخیم تر بوده و رنگ پوست این قسمت تیره تر است، برای درمان به جلسات بیشتری نیاز دارد. علاوه بر این ها، بیکینی یکی دیگر از نواحی هورمونی در بدن به شمار می رود. تمامی این موارد با هم باعث شده اند تا جلسات لیزر بیکینی از 5 تا 10 جلسه متفاوت باشد.

پاها و دست ها

پاها و دست ها از نقاطی هستند که درمان لیزر روی آن ها جوابدهی عالی دارد. بعد از 4 تا 6 جلسه، موهای زائد این نواحی شما تا حد بسیار زیادی از بین می روند.

زیر بغل

زیر بغل نیز یکی از نواحی هورمونی در بدن است که به جلسات نسبتا  طولانی نیاز دارد و زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر زیر بغل، باعث می شود تا به نتیجه مطلوب نرسید. برای از بین رفتن موهای زیر بغل باید 6 تا 8 جلسه این کار را انجام دهید و فاصله بین جلسات را زیاد نکنید.

کمر

معمولا تعداد جلسات لازم برای لیزر کمر، از هر فرد به فرد دیگری متفاوت است؛ اما به طور کلی موهای این ناحیه به 5 تا 7 جلسه درمان نیاز دارد.

معایب زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر

فولیکول های مو، دارای یک چرخه ثابت هستند که شامل رشد فعال (آناژن)، مرحله انتقال (کاتاژن) و مرحله استراحت (تلوژن) می شوند. اشعه لیزر زمانی می تواند روی فولیکول های مو شما تاثیر بگذارد که در مرحله رشد فعال یا آناژن است؛ از همین رو جلسات لیزر باید به گونه ای باشند که در هر جلسه، روی تعدادی از فولیکول های فعال مو اثر بگذارند.

به احتمال بسیار زیاد، حذف یک یا دو جلسه از لیزر روند درمان را طولانی تر می کند؛ چرا که چرخه رشد مو را مختل خواهد کرد. به عبارت دیگر، فولیکول هایی که در مرحله رشد فعال بودند، دوباره به مرحله استراحت برمی گردند و اشعه لیزر نمی تواند روی آن ها تاثیر بگذارد.

تمامی پزشکان توصیه می کنند که مراجعین در زمان تعیین شده، برای لیزر موهای زائد اقدام کرده و از زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر پرهیز کنند؛ چرا که تمامی فولیکول های مو با سرعت یکسانی رشد نخواهند کرد و موها به تدریج از بین می روند. اگر یکی از جلسات لیزر را از دست دهید، باید به اندازه ای جلسات لیزر را ادامه دهید که فولیکول های تلوژن، دوباره فعال شوند تا اشعه لیزر بتواند آن ها را از بین ببرد.

با توجه به این تعریفات می توان گفت که اصلی ترین عیب طولانی شدن زمان بین جلسات لیزر این است که شما مجبور می شوید تعداد جلسات لیزر را افزایش دهید. به خاطر داشته باشید که پزشکتان باید در این خصوص تصمیم بگیرد و تعداد جلسات اضافه شده را تعیین کند. به عبارت دیگر خودتان نمی توانید به دلخواه، یک یا دو جلسه لیزر را به تعداد جلسات اضافه کنید؛ چرا که فولیکول های مو تعیین کننده این مورد هستند.

دیگر معایب زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر شامل موارد زیر می شوند:

  • با وجود اینکه لیزر یکی روش دائمی نیست، اما می تواند بخش زیادی از موهای شما را از بین ببرد. زمانی که شما فاصله بین جلسات را زیاد کرده یا چند جلسه را حذف می کنید، فولیکول های مو مجددا رشد می کنند و همین عامل باعث می شود تا اثر بخشی درمان لیزر، کاهش پیدا کند.
  • کاهش اثر بخشی درمان لیزر و افزایش تعداد جلسات آن، شما را مجبور خواهد کرد که هزینه بیشتری را برای این درمان بپردازید. هزینه درمان لیزر بیشتر از روش های دیگر است و همین عامل باعث شده تا برخی از افراد توان استفاده از این روش درمانی را نداشته باشند. در صورتی که درمان لیزر را عقب بیندازید، به احتمال زیاد، فولیکول های از بین رفته دوباره رشد می کنند و به عبارتی هزینه هایی که انجام داده اید به هدر می رود.

سخن پایانی

با وجود اینکه لیزر موهای زائد، بهترین روش برای از بین بردن آن ها است، اما نکات متعددی در این خصوص وجود دارد که باید به آن ها توجه داشته باشید. یکی از مهم ترین نکات در زمان انجام لیزر این است که به فاصله بین جلسات توجه داشته باشید. فاصله بین جلسات لیزر، از 4 تا 6 هفته است و در صورت زیاد شدن فاصله بین جلسات لیزر، مجبور می شوید تعداد جلسات این درمان را افزایش دهید. ( اگر به دنبال خرید دستگاه لیزر موهای زائد برای کلینیک زیبایی خود هستید، شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب را انتخاب کنید)

منبع 1   منبع 2

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط