درمان قرمزی پوست بعد از لیزر (چه طور قرمزی را از بین ببریم؟)

درمان قرمزی پوست بعد از لیزر (چه طور قرمزی را از بین ببریم؟)

بازدید

8 دقیقه

قرمز شدن پوست یکی از عوارض رایج بعد از انجام لیزر است. این عارضه در اکثر مواقع کاملاً طبیعی بوده و در اکثر افراد مشاهده می شود. در صورتی که شما کلینیک معتبری را برای انجام این کار انتخاب کرده باشید، این مشکل به خودی خود بعد از مدت کوتاهی برطرف می شود و جای نگرانی چندانی بابت آن وجود ندارد.

اما مسئله این است که برخی از افراد، قصد دارند بعد از لیزر به محل کارشان برگردند، به مهمانی بروند یا به هر دلیلی، نمی توانند التهاب و قرمزی پوستشان را تحمل کنند. در چنین شرایطی می توان با دنبال کردن راهکارهای مناسب، قرمزی و التهاب پوست را کاهش داد. ما در این مطلب از سایت شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب تصمیم داریم بهترین روش درمان قرمزی پوست بعد از لیزر را به شما عزیزان آموزش دهیم. همراه ما باشید!

نحوه عملکرد لیزر روی پوست

قبل از اینکه به بررسی راه های درمان قرمزی پوست بعد از لیزر بپردازیم، بهتر است با نحوه عملکرد این فناوری آشنا شوید. فناوری لیزر پرتو متمرکزی از نور است که با استفاده از رنگ های خاص، یک نقطه مخصوص از پوست را مانند لکه های قهوه ای یا فولیکول های مو نشانه می گیرد و بدون اینکه به محیط پیرامون ناحیه تحت درمان آسیبی برساند، در طی چند جلسه مشکلات را برطرف می کند.‌

طول امواج نوری تولید شده از لیزر با توجه به هدف درمان، جذب پوست می شوند‌. نور ساطع شده از این دستگاه پس از اینکه جذب پوست شد، تبدیل به انرژی گرمایی می شود و در نهایت موهای زائد، چین و چروک ها، جای زخم و… را از بین می برد. با توجه به اینکه لیزر از انرژی گرمایشی برای درمان استفاده می کند و از سوی دیگر برخی دستگاه های قدیمی نیز با سطح پوست تماس مستقیم دارند و فاقد فن خنک کننده هستند، قرمزی خفیف تا شدید پوست بعد از لیزر یک امر طبیعی است.

اگر درمانگر شما از پلتفرم لیزرXlase استفاده کند، نگرانی بابت عوارضی چون قرمزی کبودی، تورم و سوختگی ندارید؛ زیرا این پلتفرم بدون تماس مستقیم با پوست، عملیات درمان را انجام می دهد و برای خنک سازی پوست نیز مجهز به فن خنک کننده است. شما می توانید نسبت به خرید دستگاه لیز موهای زائد از بسیم رویان طب برای کلینیک زیبایی خود اقدام کنید.

عوارض لیزر پوست و مو

لیزر پوست و مو با اینکه از روش های کم تهاجمی و بدون خطر برای حذف موهای زائد، جای زخم ها، خال ها، لکه ها و بسیاری مشکلات دیگر به شمار می رود، اما خالی از عوارض هم نیست. این عوارض در شدت های مختلف در افراد رخ می دهد که باید بلافاصله نسبت به درمان آنها اقدام کنید. پس از لیزر پوست یا موهای زائد، اغلب عوارض زیر را تجربه می کنید:

التهاب و قرمزی

یکی از واکنش های طبیعی بدن در مقابل اشعه های لیزر قرمزی و التهاب در ناحیه تحت درمان است. اگر فورا نسبت به درمان قرمزی پوست بعد از لیزر اقدام کنید، طی دو یا سه روز برطرف خواهد شد.

خارش

خارش نیز یکی از عوارض طبیعی و بدون خطر لیزر است که پس از طی یک تا دو روز خود به خود رفع می شود.

هیپرپیگمانتاسیون

یکی دیگر ازعوارض احتمالی لیزر، هیپرپیگمانتاسیون نام دارد که سبب تغییر رنگ پوست شده و پوست تحت درمان روشن تر یا تیره تر از حد نرمال خود می شود. این عارضه در افرادی با پوست تیره یا کسانی که پیش از لیزر در معرض آفتاب بوده اند، رخ می دهد.

پوسته پوسته شدن پوست و تاول

از دیگر عوارض لیزر، پوسته پوسته شدن و تاول زدن پوست است. حتی پس از بهبودی تاول ها امکان تغییر رنگ پوست تا چندین ماه وجود دارد. این عارضه نیز در افرادی که پوست برنزه شده دارند یا زیاد در مقابل نور خورشید بوده اند، رخ می دهد.

معرفی درمان قرمزی پوست بعد از لیزر

قرمزی پوست بعد از لیزر یکی از عوارض رایج ولی بدون خطر است که همگی افراد با توجه به میزان حساسیت پوستی خود، چندین روز آن را تجربه می کنند. برای اینکه روند درمان قرمزی پوست بعد از لیزر سریع تر پیش برود، راه های مراقبتی زیر را در پیش بگیرید:

کمپرس یخ

یکی از راهکارهای رفع قرمزی پوست، استفاده از کمپرس یا دستمال نمناک با آب خنک در فواصل معین روی ناحیه تحت درمان است.

 شستشوی صورت

بعد از اینکه صورت خود را لیزر کردید، باید هر صبح و شب با آب ولرم یا خنک صورتتان را بشویید. سپس با یک حوله بسیار نرم، به صورت ضربه ای خشک کنید. با شستشوی منظم پوست در دوره پس از لیزر، پوست های مرده صورت شما از بین می رود. از سوی دیگر بدن نیز روغنی زرد رنگ ترشح می کند تا قرمزی و التهاب زودتر رفع شود.

استفاده از مرطوب کننده

راه دیگر درمان قرمزی پوست بعد از لیزر، استفاده از مرطوب کننده ها برای آب رسانی پوست است. پوست هیدراته به عملیات بهبودی سرعت می بخشد.‌

 استفاده از کرم ضد آفتاب

همانگونه که تا به اینجا متوجه شدید، پوست پس از لیزر دچار التهاب و قرمزی می شود که نور خورشید این عوارض را تشدید می کند. در روزهای اول پس از لیزر ترجیحاً در معرض نور خورشید قرار نگیرید. استفاده از کرم ضد آفتاب نیز یک هفته پس از لیزر مجاز نیست. اگر مجبور به بیرون رفتن هستید، با کلاه، نقاب یا روسری صورت خود را بپوشانید. یک هفته پس از لیزر حتما از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید تا پوست ملتهب شما از خطرات اشعه های ماورا بنفش در امان بماند.

عدم انجام فعالیت های ورزشی

یکی دیگر از راه های رفع قرمزی و التهاب پوست پس از لیزر، انجام ندادن فعالیت ورزشی سبک و سنگین است؛ زیرا این فعالیت ها دمای بدن را بالا می برد و سبب تعرق خواهد شد که روند درمان را کند می کند.

عدم استفاده از محصولات لایه بردار

برای اینکه التهاب پوست پس از لیزر از بین برود، حداقل سه روز از محصولات لایه برداری پوست استفاده نکنید. ترجیحا با شوینده های ملایم صورت و بدن خود را بشویید تا پوست تحریک نشود.

مشاوره با متخصص پوست و زیبایی

در صورتی که قرمزی و التهاب پوست شما پس از لیزر بسیار طولانی شده، بهترین راه درمان قرمزی پوست بعد از لیزر مشاوره با متخصص پوست و زیبایی است.‌ پزشک پوست شما را به خوبی بررسی می کند تا علت عدم بهبودی را متوجه شود، شاید قرمزی ناشی از التهاب نباشد و به دلیل حساسیت یا سوختگی رخ داده است. در نهایت پس از تشخیص علت با توجه به شرایط پوست شما و حساسیت های آن، بهترین راه مراقبتی را توصیه می کند.‌

جمع بندی

لیزر درمانی یکی از متدهای زیبایی پوست و مو است که روز به روز در حال پیشرفت بوده و بر محبوبیت آن افزوده می شود. این روش بر خلاف سایر روش های زیبایی کم تهاجمی و تهاجمی، حداقل عوارض را در پی دارد. عوارض پس از لیزر نیز با به کار گیری راه های درمانی ساده در مدت زمان کوتاهی برطرف می شوند. توصیه می کنیم از دستگاه لیزر الکساندرایت برای لیزر موهای زائد خود استفاده کنید تا کمترین عوارض را در پی داشته باشد.

با اینکه نحوه درمان قرمزی پوست بعد از لیزر  و سایر عوارض آن بسیار ساده است، اما پیش از هرگونه اقدامی برای لیزر پوست و موی خود در مورد کلینیک، پزشک معالج و دستگاه ها به خوبی تحقیق کنید. قطعا دستگاه های فرسوده و قدیمی، کلینیک های غیر مجاز و درمانگران غیر حرفه ای آسیب زیادی به پوست شما می رسانند؛ پس با وسواس زیادی راجع به این سه مورد پرس و جو کنید.

منبع1          منبع2           منبع3             منبع4

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط