لیزر باعث سرطان میشود؟ بررسی تخصصی و علمی لیزر مو

لیزر باعث سرطان میشود؟ بررسی تخصصی و علمی لیزر مو

بازدید

7 دقیقه

از بین بردن موهای زائد در عصر امروز به شیوه‌های مختلف و نوینی انجام می شود و دیگر خبری از شیوه های قدیمی نیست. لیزر کردن یکی از جدیدترین روش ها است که آقایان و بانوان برای آن برنامه ریزی می کنند. مزایای فراوانی در لیزر کردن موهای زائد وجود دارد که مردم را برای انجامش ترغیب می کند. البته شایعاتی که در مورد این روش شنیده می شود، باعث عقب نشینی اشخاص زیادی شده است.

یکی از سوالات کاربران این است که آیا لیزر باعث سرطان میشود و پیامدهایی را برای انسان ها در پی دارد یا خیر؟ لیزر کردن با وجود تمام مزایای خود، شاید معایبی برای برخی به دنبال داشته باشد که در این مطلب از سایت شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب به صحبت یا دروغ بودن این شایعات اشاره خواهیم داشت. بنابراین اگر شما هم برای خلاص شدن از شر موهای زائد برنامه ریخته اید، حتما تا پایان همراهمان باشید.

آیا امواج لیزر خطرناک است؟

در خصوص این که آیا لیزر باعث سرطان میشود یا خیر، باید مروری بر امواج موجود در دستگاه آن داشت. بسیاری از افراد به خطرناک بودن این امواج برای پوست و بدن اعتقاد دارند که این موضوع صحت ندارد. سازمان‌های غذا و دارو در کشورهای گوناگون به خطرناک نبودن امواج لیزر تاکید دارند. انرژی استفاده شده در این امواج صرفا در پوست باقی مانده و به بافت های زیرین وارد نمی شوند.

گرمایی که از این امواج در بدن فرد حس می شود، صرفا به خاطر غیر فعال سازی فولیکول های مو است و هدف دیگری برای آن تعریف نشده است. البته فراموش نکنید لیزر کردن را تنها در مراکز تخصصی مشهور انجام دهید. باشگاه ها و آرایشگاه های غیر معتبر زیادی این روزها با دستگاه های لیزر سر و کار دارند.

در وهله اول، این افراد تخصص کافی برای ارائه مشاوره و عملیات لیزر کردن را ندارند. همچنین دستگاه های آن ها ممکن است از استانداردهای جهانی پیروی نکند که این هم موضوع بسیار مهمی است. تنها مراکز معتبر مربوط به پوست و زیبایی را برای لیزر کردن برگزینید. همچنین یکی از لیزرهای موثر برای حذف موهای زائد دستگاه لیزر الکساندرایت است که می تواند گزینه خوبی برای شما باشد.

لیزر برای چه افرادی ممنوع است؟

در ادامه مقاله لیزر باعث سرطان میشود به این سوال پاسخ خواهیم داد که لیزر برای چه افرادی ممنوع شده است؟ لیزر کردن برای هر فردی نمی تواند مفید باشد و مضراتی را برای عده ای به دنبال دارد. به همین خاطر، مشاوره هایی پیش از این اقدامات از سوی فرد متخصص در این حوزه ارائه می شود. همچنین انجام اموری مانند آفتاب گرفتن 2 الی 3 ماه پیش و پس از لیزر کردن، سبب کاهش معایب آن خواهد شد. این در حالی است که اشخاص زیادی به این قوانین توجهی ندارند و بلافاصله با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند.

لیزر کردن منجر به افزایش لک و سوختگی در بسیاری از افراد می شود و این به نوع پوستشان هم بستگی دارد. زنان باردار تحت هیچ شرایطی نباید مراحل لیزر را در این دوران طی کنند. اشعه های این دستگاه، مضراتی برای این فرد و کودکش به دنبال دارد. بنابراین این دسته از افراد بعد از زایمان و دریافت مشاوره ها، با خیال راحت برای لیزر کردن اقدام خواهند کرد.

آیا لیزر کردن باعث ناباروری می شود؟

قبل از پاسخ دادن به این سوال لیزر باعث سرطان میشود؟ به این سوال پاسخ خواهیم داد که آیا باعث ناباوری می شود؟ برخی بانوان که به دنبال فرزند آوری در آینده هستند، تصور می کنند این عملیات منجر به ناباروری در آن ها می شود. خوشبختانه از آن جایی که پرتوی لیزر به زیر پوست نفوذ ندارد و تخمدان را تحت تاثیر قرار نمی دهد، لیزر کردن از این لحاظ ضرری ایجاد نمی کند. پس تمام شایعات پیرامون نابارور شدن بانوان، آن هم با استفاده از دستگاه های استاندارد توسط افراد متخصص کاملا کذب است. البته زنانی که قصد بارداری دارند، حتما باید با پزشکی مجرب مشورت کنند. رعایت کردن جانب احتیاط سبب لیزر کردن با خیالی راحت تر خواهد شد.

آیا واقعا لیزر باعث سرطان میشود؟

حال نوبت به سوال اصلی مقاله است که آیا لیزر باعث سرطان میشود؟ لیزر از سری روش های غیر تهاجمی با عوارض بسیار جزئی مانند حساسیت است. حال اگر فرد حساسیت های جدی داشته باشد، حتما باید مشاوره هایی را دریافت نماید. در غیر این صورت، لیزر کردن به لحاظ علمی و تجربی ضرر آن چنانی در افراد ندارد و باعث سرطان نخواهد شد. تمام شایعات پیرامون سرطان گرفتن مردم به دنبال لیزر کاملا دروغ است و علم این موضوع را به کلی رد می کند.

البته پیشنهاد می شود لیزر کردن را برای هر کار و هر جایی از بدن هم انجام ندهید و صرفا مناطقی که واقعا نیاز دارید را در نظر داشته باشید. بعد از مراجعه به مرکزی تخصصی، تمام استانداردها و اصول لازم برای لیزر کردن توسط فرد متخصص رعایت خواهد شد. فرد بعد از لیزر نهایتا با عوارضی مانند احساس سوزش یا قرمزی پوست مواجه شود که کاملا قابل درمان هستند. حساسیت های جزئی شامل تورم از دیگر عوارض جزئی این کار به حساب می آید.

از دیگر عوارض جانبی باید تغییر در رنگدانه پوست را نام برد. قسمت های تیره برای بسیاری از افراد به رنگ روشن و قسمت های روشن هم ممکن است به رنگ تیره در بیاید که البته این عوارض چندان هم شایع نیست. از حساس ترین بخش ها برای لیزر باید به چشم و نواحی اطراف آن اشاره کرد که حتما باید تحت نظر پزشکان انجام شود. در حین یا بعد از این عمل نیازمند استفاده از عینک مخصوص خواهید بود تا چشم شما به شرایط طبیعی خود بازگردد.

در نهایت در مورد عوارض لیزر کردن باید پوسته پوسته شدن یا عفونت را نام برد. این عارضه نیز برای همه صدق نمی کند و تنها عده ای از مردم با پوست های حساس درگیرش می شوند. خوشبختانه با تولید نسل های جدید دستگاه های لیزر، مضرات آن به حداقل رسیده است و دیگر خبری از بسیاری از این عوارض نیست. پس بهتر است به سراغ مرکز لیزری بروید که دستگاه های به روز و نوینی را در خود دارد. هیچ کدام از عوارض گفته شده خطراتی مانند سرطان را برایتان در بر نخواهد داشت و از همین حالا می توانید به فکر لیزر کردن باشید.

سخن پایانی

اگر نگاهی به دور و اطراف داشته باشید، می بینید مراکز لیزر فراوانی در منطقه‌تان به وجود آمده است. هر یک از این مراکز خدماتی را به مشتریان خود ارائه می دهند و به لحاظ تعرفه هم تفاوت هایی با هم دارند. نکته ای که باید در نظر داشته باشید، این است به تمام این مراکز نباید اعتماد کرد. یکی از مهم ترین ویژگی های مرکز لیزر خوب، ارائه مشاوره در مورد شیوه لیزر و راهنمایی به مردم است.

پیش از آغاز فرایند لیزر، مشاوره های این چنینی باید توسط متخصص به فرد داده شود تا جای شک و شبهه ای باقی نماند. این مطلب هم در این مورد بود که آیا لیزر باعث سرطان میشود یا خیر که امیدواریم به پاسخ قانع کننده رسیده باشید. لیزر به طور کلی باعث سرطان نمی شود و دستگاه های مناسب فراوانی برای آن وجود دارد. برای مثال می توان به پلتفرم لیزر Xlase اشاره کرد که مطابق با جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا ساخته شده است. شما می توانید نسبت به خرید دستگاه لیز موهای زائد از بسیم رویان طب برای کلینیک زیبایی خود اقدام کنید.

منبع1      منبع2

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط