لیزر جای جوش چگونه انجام میشود؟ آیا لیزر جای جوش کاربردی است؟

لیزر جای جوش چگونه انجام میشود؟ آیا لیزر جای جوش کاربردی است؟

بازدید

7 دقیقه

جوش از ناخوشایندترین اتفاقاتی است که برای پوست رخ می دهد. افراد به خصوص زمانی که نزدیک به مهمانی ها، جلسات و مجالس مهم باشند، به دنبال خلاص شدن از شر جوش های خود هستند. تکنولوژی های جدید، روش های نوینی را در اختیار افراد قرار داده است تا از میان آن ها یکی را انتخاب کنند.

جدا از عرضه انواع کرم ها و ژل ها، لیزر جای جوش هم به عنوان یکی از روش های کارساز معرفی شده است. حال سوال بسیاری از کاربران این است که لیزر جای جوش چگونه انجام می شود و چند نوع دارد؟ همچنین آن ها می خواهند بدانند آیا این روش واقعا کاربردی است یا وقت انسان را تلف می کند؟ برای یافتن این سوالات تا انتهای این مطلب از سایت شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب همراه ما باشید.

لیزر جای جوش چیست؟

نوعی لیزر درمانی به لیزر جای جوش مربوط می شود که لکه های باقی مانده از جوش های قدیمی را به طور کامل از بین برده یا به حداقل می رساند. نور لیزر در این نوع از عمل روی لایه های رویی پوست متمرکز است و به بافت های زیرین کاری ندارد. بنابراین خطری انسان ها را به لحاظ ایجاد بیماری ها تهدید نخواهد کرد. زمانی که جای جوش و بافت اسکار از بین برود، رشد سلول های جدید و پوستی سالم را شاهد هستیم.

در میان تمام روش های ابداع شده، این روش بهترین استراتژی تلقی می شود. این موضوع را به خاطر داشته باشید که لیزر جای جوش شاید تمام قسمت های آسیب دیده را برطرف نکند. متخصصان در چنین شرایطی شاید چندین جلسه را برای مردم در نظر داشته باشند. شیوه کار کردن لیزر جای جوش به این صورت است که با گرم شدن نواحی مد نظر، جریان خون افزایش پیدا می کند و همین موضوع باعث کم شدن التهاب پوستی می شود. اگر کلینیک زیبایی دارید، با خرید دستگاه لیزر کیوسوییچ یا دستگاه لیزر الکساندرایت به راحتی جای جوش خود را از بین ببرید.

انواع لیزر جای جوش

لیزر جای جوش به صورت کلی در دو دسته قرار می گیرد که هر یک باید با توجه به نیازها و سلیقه ها در نظر گرفته شوند:

لیزر جای جوش تخریبی

در این مدل از لیزر اریبوم یا کربن دی اکسید برای رسیدن به نتایج بهتر استفاده می شود. در نهایت کل ناحیه آسیب دیده در لایه رویی پوست ترمیم می شود. البته معایبی در این مدل وجود دارد که از آن ها قرمزی ناشی از لیزر کردن را باید نام برد. این قرمزی معمولا پس از 3 تا 10 روز به طور کامل از بین خواهد رفت و جای نگرانی نیست.

لیزر جای جوش غیر تخریبی

لیزرهای غیر تخریبی به لیزرهایی گفته می شود که اشعه به لایه های درونی تر پوست نفوذ نمی کند و بنابراین شاید خطرات کمتری داشته باشد. استفاده از مادون قرمز، اصلی ترین کاری است که برای این مدل از لیزر به چشم می خورد. گرمای زیادی با این شیوه تولید می شود که کلاژن ها را برای تولید بیشتر تحریک کرده و سلول های جدید جایگزین موارد آسیب دیده قبلی خواهند شد.

این روش در مقایسه با مورد قبلی عوارض کمتری دارد و بد نیست آن را اولویت خود قرار دهید. البته تشخیص این که کدام روش لیزر جای جوش در درمان موثرتر است، به عهده متخصصان این زمینه خواهد بود. جالب است بدانید خود این مدل از لیزر جای جوش به پنج دسته فرکشنال، پالسی IPL، PDL  و Smoothbeam تقسیم می شود که هر یک ویژگی های خاص خود را دارد.

آیا لیزر جای جوش واقعا کاربردی است؟

با توجه به پیشرفت تکنولوژی ها در سال های اخیر، مشکلات پوستی بسیاری از افراد برطرف شده است. طبق گفته کارشناسان این زمینه، لیزر جای جوش همه یا اکثر بافت ها و مناطق آسیب دیده پوستی را برطرف می کند و قطعا تاثیرات مثبتی خواهد گذاشت. این در حالی است که روش های مشابه شاید آن قدر بازدهی نداشته باشد. بنابراین با خیالی راحت قادر به انتخاب این شیوه برای از بین بردن جای جوش خود هستید.

مراقبت های قبل و بعد از لیزر جای جوش

جهت انجام لیزر جای جوش باید حتما مراقبت هایی را پیش و پس از این عملیات انجام دهید. شاید بعضی از این روش ها آن قدر مهم نباشند، اما انجام آن ها سبب نتیجه گیری هر چه زودتر می شود. این مراقبت ها توسط تمام آکادمی های پوست مطرح در جهان تایید شده اند که البته توسط پزشک مشاورتان هم ارائه خواهد شد.

-بهتر است چند هفته پیش از مراجعه برای اولین گام های لیزر کردن، زیاد در معرض نور خورشید قرار نگیرید.

-حتما با پزشکی ماهر و متخصص در این خصوص مشورت کنید تا راهنمایی های لازم برای داشتن پوستی سالم تر در آینده به شما ارائه شود.

-از مصرف برخی مواد کند کننده در بهبود وضعیت پوست مانند ویتامین E و آسپرین خودداری کنید. بعدا با نظر پزشک می توانید مصرف آن ها را ادامه دهید.

-حداقل دو هفته قبل از لیزر جای جوش نیاز است سیگار را ترک کنید؛ زیرا تاثیراتی روی روند بهبود پوستتان خواهد گذاشت.

-اگر احتمال تبخال زدن روی پوستتان زیاد است، حتما داروهای خود را با تجویز پزشک مصرف کنید.

-استفاده از کرم ضد آفتاب قبل و بعد از لیزر جای جوش تجویز می شود.

-از اقداماتی مانند برنزه کردن پوست حداقل تا هشت هفته پس از لیزر خودداری کنید.

-ناحیه تحت درمان حداقل تا یک هفته باید همواره تمیز و عاری از هرگونه مواد آرایشی باشد.

-مشاهده نتایج لیزر به صبور بودنتان بستگی دارد. بنابراین یک هفته الی ده روز باید برای آن صبور باشید تا بهبود پوستتان را ببینید.

-استفاده از تونر یا مرطوب کننده پوست، یکی از تند کننده ها در بهبود وضعیت شما خواهد بود.

کلام آخر

در میان انبوهی از مراکز لیزر که شاید اطرافتان مشاهده کنید، امتحان کردن برخی از آن ها مضراتی برای انسان ها به دنبال دارد. متاسفانه درصد پایینی از این مراکز از وسایل و دستگاه های به روز و استاندارد استفاده نمی کنند و همین مشکلاتی را برای پوست به وجود می آورد. جدا از این، خود لیزر کننده ها شاید تخصص و تجربه کافی برای انجام این کار را نداشته باشند. بنابراین نظرات مردم پیرامون یک مرکز لیزر تخصصی بسیار اهمیت دارد.

مراکزی هم خدمات مربوط به درمان جوش را ترتیب نمی دهند و نباید جزو انتخاب هایتان باشند. جوش ها به طور کلی از رایج ترین ضایعات پوستی هستند که اگر خودشان هم از بین بروند، شاید جایشان باقی بمانند. پس این که بخواهید جای آن ها را برای همیشه از بین ببرید، حق شما است. پیشنهاد می کنیم برای لیزر جای جوش حتما با پزشکی حاذق مشورت کنید تا از حساسیت های پوستی خود به خوبی مطلع شوید.

امروزه دستگاه های زیادی برای جوانسازی و رفع جای جوش اختراع شده است که می توانید آن ها را در اختیار داشته باشید. مزایای بی نظیری در این دستگاه وجود دارد و هیچ خطری برای آن تعریف نشده است. دستگاه هایفو جوان سازی و سفت سازی پوست صورت، گردن، سینه و قسمت های دیگری را انجام می دهد. از همین رو ممکن است بخواهید هایفوتراپی را جایگزین لیزر جای جوش هایتان کنید. انتخاب یکی از این روش ها باید با مشورت پزشک متخصص پوستتان انجام شود. برای انجام روش هایفوتراپی در کلینیک زیبایی خود، می توانید از بسیم رویان نسبت به خرید دستگاه هایفو اقدام کنید.

منبع

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط