تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ در چیست و کدام بهتر است؟

تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ در چیست و کدام بهتر است؟

بازدید

8 دقیقه

میکرودرم و میکرونیدلینگ، دو تکنیک پرطرفدار جوانسازی و لایه برداری پوست صورت هستند که در کلینیک های پوست انجام می شوند. هر کدام از این دو روش، از مزایا و معایب خاص خود برخوردارند و می توانند تاثیرات مثبتی را برای زیباجویان رقم بزنند.

یکی از اصلی ترین سوالاتی که افراد با آن مواجه می شوند این است که میکرونیدلینگ بهتر است یا میکرودرم؟ از همین رو ما در این مطلب از سایت شرکت تجهیزات پزشکی بسیم رویان طب قصد داریم تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ را به شما توضیح داده و به این سوال پاسخ دهیم. همراه ما باشید!

میکرودرم ابریژن چیست؟

برای بررسی تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ، لازم است که با هر دو روش به طور کامل آشنا شوید. میکرودرم یکی از روش های لایه برداری مکانیکی پوست به شمار می رود. این روش، غیر تهاجمی بوده و با از بین بردن لایه های مرده سطح پوست، لکه ها و مشکلات سطحی آن را از بین می برد.

در این روش از دستگاه مخصوصی استفاده می شود که ان دستگاه، با استفاده از کریستال های ریز سطح پوست را خراش داده و آن را لایه برداری می کند. در نهایت، به صاف و درخشان شدن پوست کمک کرده و کلاژن سازی را افزایش خواهد داد.

این روش به تنهایی برای از بین بردن مشکلات خفیف پوست موثر است. اما گاهی اوقات متخصص پوست آن را به همراه روش های دیگر مثل لایه برداری شیمیایی، لیزر درمانی و سایر درمان های زیبایی ترکیب می کند تا اثرات آن بیشتر شده و برای از بین بردن مشکلات بزرگتر پوستی هم موثر باشد.

نحوه انجام میکرودرم

میکرودرم روشی بدون درد بوده و برای انجام آن، به بی هوشی یا حتی استفاده از بی حس کننده موضعی نیاز نیست. پزشک متخصص ابتدا پوست بیمار را به خوبی تمیز خواهد کرد. سپس هندپیس میکرودرم را در جهات مختلفی روی پوست بیمار می کشد تا تمام سلول های مرده روی پوست از بین بروند. همزمان با این کار، جاروبرقی داخلی دستگاه هم سلول ها و ناخالصی های از بین رفته را به داخل خود می کشد. ممکن است در حین انجام این کار، از سرم های پوستی هم استفاده شود. این سرم ها حاوی ویتامین های C، E و A هستند و تاثیرات میکرودرم را بیشتر می کنند.

برای رسیدن به نتایج مطلوب، باید حداقل 6 هفته درمان با میکرودرم را ادامه دهید. البته تعداد جلسات مورد نیاز با توجه به مشکلات پوست هرکسی تعیین خواهد شد. هر جلسه میکرودرم چیزی حدود 15 الی 60 دقیقه طول می کشد و این جلسات چند هفته با هم فاصله دارند.

مراقبت های بعد از میکرودرم

همانطور که در ابتدای مطلب هم گفتیم، میکرودرم یک روش زیبایی ملایم و کم تهاجم است و دوران نقاهت بسیار کوتاهی دارد. این موضوع می تواند به عنوان تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ در نظر گرفته شود؛ چرا که میکرونیدلینگ کمی تهاجمی تر است.

ممکن است بعد از انجام این روش، عوارضی مثل احساس سفتی، قرمزی و تورم در ناحیه درمان را تجربه کنید. این عوارض به هیچ عنوان نگران کننده نیستند و بعد از چند روز به صورت خود به خود ناپدید خواهند شد. شما باید تا یک هفته بعد از انجام میکرودرم، از انجام کارهای زیر خودداری کنید:

  • خاراندن محل درمان
  • حمام کردن با آب گرم
  • فعالیت بدنی شدید
  • قرار گرفتن در معرض نور شدید خورشید
  • برنزه کردن پوست
  • استفاده از لایه بردارهای شیمیایی یا هر محصول پوستی قوی

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ هم یک درمان زیبایی غیر تهاجمی است که بعد از میکرودرم ابداع شد. این روش تا حدودی شبیه به میکرودرم است و با تحریک تولید کلاژن، مشکلات پوستی مختلف را درمان می کند. اما تفاوت میکرودم و میکرونیدلینگ در این است که در روش میکرونیدلینگ، به جای استفاده از کریستال ها از سوزن یا همان نیدل های ریزی استفاده می شود که با فرو رفتن به لایه های زیرین پوست، بافت پوست را تخریب کرده و پوست را به کلاژن سازی برای ترمیم خود وادار می کند.

زخم های ایجاد شده توسط دستگاه میکرونیدلینگ کاملا کنترل شده هستند و به هیچ عنوان جای این زخم ها روی پوست باقی نمی ماند. این روش برای از بین بردن چین و چروک های سطحی پوست، اسکار، آکنه، منافذ بزرگ پوست، جای جوش و آکنه و حتی کنترل ریزش مو هم مفید است.

نحوه انجام میکرودرم

میکرونیدلینگ نسبت به میکرودرم ابریژن کمی دردناک تر است و پزشکان معمولاً پس از تمیز کردن پوست بیمار، از کرم بی حس کننده روی ناحیه تحت درمان استفاده می کنند. آنها دستگاه میکرونیدلینگ را به مدت تقریباً 20 دقیقه روی پوست بیمار در تمام جهات حرکت می دهند. در نهایت، از سرم های حاوی ترکیبات ضد پیری مانند هیالورونیک اسید روی این ناحیه استفاده می کنند تا اثرگذاری این روش درمان بیشتر شود.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ با عوارضی مثل قرمزی، تورم و کبودی در ناحیه تحت درمان همراه است که این عوارض هم طبیعی هستند و بعد از حدود دو هفته به طور کامل از بین می روند. تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ در این است که قرمزی و التهاب پوست بعد از میکرونیدلینگ، بیشتر خواهد بود. در عوض، تاثیرگذاری میکرونیدلینگ بیشتر است و مشکلات شدید پوست را درمان می کند. حتی جای جوش های فرورفته قدیمی یا لکه های مقاوم به درمان هم با این روش قابل درمان هستند.

شما باید تا از بین رفتن کامل عوارض این روش، از برنزه کردن پوست خود، فعالیت بدنی شدید و اعمال فشار به ناحیه تحت درمان خودداری کنید. همچنین به هیچ عنوان نباید بدون زدن ضدآفتاب، منزل را ترک کنید. اگر پزشک به شما کرم ترمیم کننده تجویز کرده است، به صورت مرتب از آن استفاده کنید.

تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ : کدام بهتر است؟

تا به اینجا باید تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ را درک کرده باشید. هر دو روش برای لایه برداری پوست به کار می روند و پوستی شفاف و زیبا را برای شما به ارمغان می آورند. اما مهمترین تفاوت آن ها در این است که میکرونیدلینگ کمی تهاجمی تر بوده و به عمق بیشتری از پوست نفوذ می کند.

با این اوصاف، اگر مشکلات پوستی خفیفی مثل منافذ باز یا کدر شدن پوست دارید، می توانید میکرودرم را به عنوان یک روش لایه برداری موثر انتخاب کنید. اما اگر مشکلات جدی تری مثل چین و چروک، لکه و جای جوش دارید، میکرونیدلینگ بهترین انتخاب برای شماست.

بهترین راه برای اینکه بفهمید کدامیک از این دو روش برای شما مناسب ترند، مراجعه به دکتر پوست است. یک متخصص پوست با بررسی شرایط کلی پوستتان می تواند بهترین روش جوانسازی را به شما پیشنهاد دهد. حتی ممکن است روش های دیگری مثل هایفوتراپی برای شما تجویز شوند که به صورت مجزا یا در کنار یکی از این دو روش، انجام دهید.

هایفوتراپی با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته ای مثل هایفو Cfu-Elife انجام می شود و مشکلاتی مثل چین و چروک و افتادگی پلک را درمان خواهد کرد. برای انجام روش هایفوتراپی در کلینیک زیبایی خود، می توانید از بسیم رویان نسبت به خرید دستگاه هایفو اقدام کنید.

نتیجه گیری

در این مطلب سعی کردیم شما را با تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ آشنا کنیم. میکرودرم و میکرونیدلینگ، روش های درمانی غیرجراحی و کم تهاجمی هستند که می توانند مشکلات پوستی مختلف شما را درمان کنند. شما می توانید بعد از مشورت با پزشک، یکی از این درمان ها را در پیش بگیرید.

اگر تجربه انجام میکرونیدلینگ یا میکرودرم را داشته اید، خوشحال می شویم با ما و دیگر دوستان خود در این سایت درمیان بگذارید.

منبع1           منبع2

دیدگاه کاربران
ثبت نظر
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

keyboard_arrow_up

درحال آپلود

0%
طراحی و توسعه توسط